Berdarah di usia kandungan 7 week

Saya sdh masuk 7 minggu .. dr last week ada darah berlendir setiap kali kencing .. kdg ada darah ..kdg tiada ..darah pun macam darah last period ..ketuk kecil2 dan berlendir .. adakah itu normal atau hal . serius ..#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

9 Balas

sy dlu bleeding fresh blood mcm drh luka kt jari tu haaaa msa 6w smpai kena pkai pad 2x tukr. trkejut jgk. trs cepat2 prgi hosp lps hbs krja , drg akn cek guna mncung itik jugak la huhu. doc ckp tu early pregnancy ataupn ancamn kggugurn, doc pn suru scan blk after 2weeks utk tgk baby mnjdi atau takk. tp sy rescan blk msa 9w dn alhamdulillah skg dh 36w 😁😁. smoga kndungn awk mmbsr sihat

2mo ago

sepanjang tunggu 2 minggu tu berdarah lagike

normal pregnancy tak berlaku sebarang spotting/bleeding. kalau kata penempelan pon hanya berlaku masa usia kandungan awak 4@5w. segera la ke klinik. boleh jadi ancaman keguguran

serius sis. pergi jumpa doktor buat check up ya. kalau ada gambar darah tu nanti tunjuk ke doktor. apa2 bleeding semasa pregnancy tolong pergi check secepat mungkin

Ancaman keguguran sis. Sangat tak normal. Pergi klinik atau hospital. Nanti dr akan bagi ubat kuatkan rahim

x normal sis.. kne peg klinik cek.. pregnancy yg normal xde sebarang pndarahan ye.. btw da peg scan blum?

6mo ago

sekarang mcm mana sis ? update keadaan sis 🥺🥺

sepanjang pregnant kalau ada darah lendir/spotting/sikit ke banyak, sila ke hospital ASAP

pengalaman kawan sy.. sampai 10week ad darah.. csan kantung kecik dan janin x jadi..

tak normal. kena pergi hosp.

dah jump doctor?