Ada fybroid masa scan 6w

Hi, saya scan time baby usia 6w1d. Tergerak hati nak scan, kantung ada dah tapi kecik lagi macam baru nak jadi. Tapi ada fybroid atau cyst pula dekat dalam rahim. Risau nya saya. Dahlah first pregnancy ni 🥺 Ada ke mommies alami masalah macam saya? #advicepls

Ada fybroid masa scan 6w
2 Balas

Yg dlam bulatan tu kantung eh? Asal doctor tulis bawah tu “No iugs” pula?

11mo ago

Sebab doktor pun tak sure lagi. Maybe kantung baru nak jadi

perlu refer pakar utk follow up

11mo ago

Tapi doktor tadi takda cakap apa apa pun. Just suruh repeat scan 2 minggu lagi