First time scan baby 10 weeks

Saya scan sehari sebelum p kkia. Saya scan dekat klinik aishah pj. Rm45 untuk 2d. Waktu ni saya dh around 9w4d. Alhamdulillah syukur baby dah nampak and hearbeat pundah dengar. Waktu ni saya p scan petg. Saya baru lepas kencing. Doc susah nak cari sbb bby masih kecil sangat katanya. Doc ckp u better kalau nk dtg scan bby mnum dulu air dan penuhkan pundi kencing. Bru seng nk nmpk. Saya pun xtau menda ni haha. Tp nampak jugak, in shaa allah. Otu sekadar tips. Doc akan bg dengar bunyi janting bby. Excited first time dgr. Ya allah semoga baby ini membesae dengan sihat yer. Esok nya saya ada appt buka buku pink. Pagi. Doc scan jugak. Senang pulak scan kali ni walaupun saya bru lepas kencing smentara nk tgu turn yg lama sangat tu. Hehehe. #firstbaby #1stimemom #sharing

1 Balas

Alhamdulillah. Sama la kita first baby😍. Baby sy pon 10 weeks skrg🤭