Keluar Darah

Saya scan pagi tadi.. Doktor kata baby dah dekat bawah dan nak seluk untuk tengok ada bukaan atau tidak.. Bila dah seluk, doktor kata masih belum ada bukaan.. Tunggu appoinment lagi seminggu. Bila balik rumah nak mandi, saya tengok ada keluar darah.. Normal ke lepas kena seluk akan keluar darah?risau saya dibuatnya.. Keluar darah je.. Tapi takada sakit apa lagi. #anak1st #takadapengalaman #37weeks3days

1 Balas

kalau ikut doc yg rawat saya, dia kata normal kalau berdarah lpas kne seluk utk pertama kali. tp kalau risau, sis boleh g hosp

4y ago

Terimakasih. Sy dah pun selamat melahirkan baby saya.. Baby saya nak masuk 3 bulan😁