Tak ada egg white discharge

Hii minta pendapat semuaa , Sebelum sebelum ni sy memg akan ada EWCM tiap bulan yg tanda sy subur , sampai basah la panty , tapi bulan ni first time tak ada . Boleh tahu tak kenapa ? Normal ke ya ? sy tk guna opk sebab opk dah habis, sy jadi pelik sebab takda egg white discharge . Bulan ni discharge sy creamy je 😩 sy last bersama dengan suami 3hari lepas habis period sebab kitorg pjj . Due period sy lagi 4 hari . #SeriusTanya #advice #TTC #keputihaansaathamil #pregnancy #saathamil #tipshamil #bantujawab

2 Balas

Kdg org ada msa waktu subur xde egg white. Blh je pregnant jgn rsau. Sy before pregnant berbulan juga xde egg white ingtkn mmg x lekat la bulan tu tp skali lekat juga. Byk mnum air juga & enjoy. Slagi xde simptom2 lain yg merisaukn insyaallah ok. Semoga ada rezeki

boleh jadi sebab badan tak sihat, atau kurang minum air.