Saya selamat bersalinkan baby boy harini.

Saya punya tanda turun darah. Sakit dia Allah je yg tahu. Org kata kalau air ketuban dgn darah better turun tanda air ketuban. Turun tanda darah ya Allah separuh nywa hilang.

3 Balas

saya bersalin 3x..semua tanda turun darah..sakit memang sakit. cuma saya tak pasti sama tak sakitnya dengan yang pecah ketuban tu.sbb xpenah rasa..tapi mak saya kata memang lagi sakit turun darah..berbanding pecah ketuban..huhu..yg keempat ni tak tahu la tanda apa..

btl la kowt sbb sy anak laki 2 org dua² kuar drh dlu mmg sakit sgt² tp sng nk teran, anak prmpn pch air ketuban dlu xbrp sakit sgt tp mse nk teran tu mcm amek mse ckit..

btul..sy ank sulong sorg kuar darah 1cm tu dah sakit gile..ank no 2 hingge 6 xkuar darah..x sakit