hello momies! nak tanya sape tau makanan2 yg blh myebabkan baby kembung perut? bby dh 3hr skit perut

saya pun tak tau punca ape makanan saya makan

2 Balas

baby directfeeding atau minum susu badan melalui botol? kembung ni bkn dr pemakanan sahaja antara lain penyebab baby kembung/colic 1) baby menangis terlalu lama 2) lekapan salah

1y ago

dua dua pun ada, klu sakit perut dia tnk hsap puting tetek.

tgk blk apa pmknan awak.. mcm sy anak alah pada kobis..kcg pnjg.. tp dia dh nk masuk setahun ni oke dh.. x kembung dh blh mkn mcm biasa..