Needed help

Saya pregy dah 6 weeks ,,still kluar spotting coklat2 and sometime perut rasa cramp mcm nak dtg bulan, adakah itu normal or tak ? Help please#firstbaby

2 Balas

Pg check klinik sis. Sy pun sama mcm awak. Kandungan 5w4d smlm scan doc tgk kantung dekat bawah terus bgtau threaten miscarriage. Skrg sy kena bed rest je. Spotting coklat tu masih ada sikit2 je lg.

definitely not normal. pegi lah check. it can be infection or others. take care