Saya dh lwat period 7 hari saya cek line kabur .kalau macan ni pregnant ke x ya?

Saya pregnant ke x ya?

Saya dh lwat period 7 hari saya cek line kabur .kalau macan ni pregnant ke x ya?
2 Balas

hye sis..sy nmpak samar2..kebiasaannya pregnant da tu,nanti sis cuba lagi air kencing 1st pagi tu..InsyaAllah pekat bila hcg da tinggi..ataupon sis cba upt yg berbeza..klu da bajet ckit..clear blue digital..

insyaallah, pregnant sis, cuba test lgi nnti minggu depan. tunggu lah 7/10hri lgi, test lgi

2y ago

dah test semalan dh dua line terang..😊