Vitamin B Complex

Hi saya pregnant dh 6week. Sebelum ni memang ada amal Ginkgo Biloba dengan Vitamin B Complex. Sejak.tahu prgnant, da stop amik Gb. Tapi Vitamin B complex boleh x? Sebab saya tangan ada sakit sikit(lenguh or kebas)

2 Balas

Boleh je. Sy pun consume vit b complex lps tnye doc. Klu awk nk lbh kepastian boleh je tnye doc yg rawat awk tu. Tp kalau kebas2 tangan tu biasanya berkait dgn calcium. Mcm sy haritu doc bg obical calcium sbb kerap jugak kebas2 tgn ni smpai ke bahu kdng2. 😅

4y ago

Ouh. Kalau cmtu cuba awk try dpt kan consultation dari doc 😉

vitamin b complex sesuai makan masa kandungan usia berapa weeks ya?