Ada ke yang sama macam saya?

Hi, saya pregnant dah 11w4d, sekarang kerap sangat sakit pinggang and pinggul. Takleh duduk kat lantai, nanti bila bangun, sakit betul tulang pinggul 🥲 Ada ke mommies yang alami macam saya? Btw ni first pregnancy saya

10 Balas

Normal kot. Sya pn alami benda sma. Xbole duduk atas kerusi keras. Lenguh punggung & pinggang. Kna bykkan duduk relax atas kerusi mls tu. lapik bantal tebal2. Good luck sis semoga dipermudahkan