8WEEKS 1DAY

Saya pregnant bru 8week 1day, kerap loya, ada tips tak untuk kurangkan rasa loya tu.. Risau juga ni ank pertama sy.. Tq #firstbaby8weeks

2 Balas

anda boleh juga mencuba makan asam atau benda yg masam .. supaya kehilangan loya itu ...saya juga slalu begitu diawal usia kndugan ..tpi saya tidak suka makan asam ..malah saya makan benda yg manis .. tapi itu semua ikut atas puan pnya selera dan citarasa lah ...sekian ...

jangan biar perut kosong..Makan walaupun sikit.Kalau loya teruk sangat,pergi klinik mintak ubat untuk tahan muntah..Saya dulu 8w loya sampai xbolee bangun then doc bagi ubat 😊