Sakit kaki, ada kaitan dgn kehamilan?

Saya pregnant baru 11 minggu. Tapi dah dua hari ni bangun tidur rasa macam terseliuh kat pergelangan kaki. Sakit sangat & sedikit bengkak. Seingat saya memang takde jatuh atau langgar apa-apa. Ada kena mengena ke dgn pregnant? #1stimemom #pleasehelp

1 Balas

Saya pernah kena... Tp x smpai bengkak. Cuma rasa sakit mcm sakit tulang lah.. Dokter ckp, kne amalkan minum susu pagi petang untuk pertambahan kalsium. Kerana baby blh ambil kalsium dr si ibu untuk pertumbuhan baby😊