Hi mommies, sape due bulan 12 ? Dah beli barang2 baby ke ?

Saya pregnant anak first sekarang ni , saya 21weeks sekarang ni jantina pun dah tahu , terlalu awal ke untuk sy beli brg2 baby ? Ada tak yg sama due dgn saya bulan 12 ? Korang dah beli ke barang baby ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

15 Balas

Hi! Saya pon due bulan 12. Memang plan nak start beli gaji hujung bln nanti. Beli sikit sikit dulu yg mana penting. Kalau duduk selangor/kl nanti ada expo baby dkt mitec, tce baby expo. Boleh laa try usha sana jugak 22-24/9 nanti.

9mo ago

Wah yeke? Kalau mcmtu hujung bulan ni dah boleh beli lah barang2 baby hehe