Hi mommies, sape due bulan 12 ? Dah beli barang2 baby ke ?

Saya pregnant anak first sekarang ni , saya 21weeks sekarang ni jantina pun dah tahu , terlalu awal ke untuk sy beli brg2 baby ? Ada tak yg sama due dgn saya bulan 12 ? Korang dah beli ke barang baby ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

15 Balas

sya pun due 7/12 dh siap beli smua dah brg bby... prgnt scond bby... gender bby pun dh tau..skrg sya dh 25week...

9mo ago

owwhhh.. yer.. kite kena beli brg bby boy..sbb ank 1st girl.. Alhamdulillah dh dpt sepasang...

sy awal bulan 12.. xde beli pape lg. tp dah beli carseat 😆 sbb takut habis peruntukan carseat tuuu

9mo ago

Yeke awk ? Mcmana nk claim car seat tu ya ? Sy ank first dpt ke ? Ramai yg dpt sy tk reti nk buat mcmana 🥹

Belum lagi . InshaaAllah bln depan start beli baju dgn keperluan mama 🥰

9mo ago

Hehe sama la bulan depan nk start shopping dah

Saya pun due bln 12, boleh je beli baju sikit sikit. Hehe

Sy beli time dah 6 7 bulan.