Hiii semua...

Saya pregnant 8weeks & doc said saya ada fibroid 😢...ada x mommies yg willing to share any tips or advice..tq.. #1stimemom #advicepls

3 Balas

Semoga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh daripada fibroid ye. Maaf, saya personally takde experience kena fibroid. Tapi apa yg saya baca daripada pengalaman Ibu2 lain, fibroid boleh mengecut. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience. #TAPsupermoms

kakak sy dulu masa pregnant ada cyst sis, tapi cyst tu megecut bila baby dah besar

Tq sis😊