Hi mommies! Ada tak cara nak hilangkan rasa loya?

Saya pregnant 6 weeks. Rasa loya saya teruk dan ada sepanjang hari. Kadang bila muntah keluar air sahaja. Badan tak larat dah sebab nak makan pun tak selera. #pleasehelp

8 Balas

Saya semasa 3week memang loya teruk semua tak kena. Makan pun mesti muntah dan muntah tu pahit. Minum air pun muntah nak. Saya makan limau baru okey sikit. Bancuh air limau letak sikit gula. Hah insyaallah tak berapa lah loya tu. Saya 4week dah tak loya