morning sickness

Saya pregnant 5w4d,tapi dah start mual²,tak boleh cium bau tumis²,tak makan sakit perut lapar tapi bila nak makan x selera pulak, dah mkan smua kluar balik 😭 ada apa² tips tak ibu²?

2 Balas

kalau x dapat makan makanan bertumis ganti dengan snek atau buah..mcm saya makan buah [email protected] susu ibu hamil...jaga bagi kosong perut tu sis kasihan si kecil🤗🤗

makan sikit sis tapi kerap..jgn makan banyak sgt mmg akn loya.. sulam la dgn air masam sikit..