Ubat henti darah

Saya pregnant 3week, Saya ada turun darah, dah pergi klinik. Doktor scan dia kata takde apa2. Doktor kata mungkin sebab baru lagi. Normal if ada darah keluar, then doktor bagi ubat henti darah. Btw, perlu makan ke ubat henti darah tu? Ada siapa2 pengalaman sama tak

2 Balas

yes normal pregnancy memang tiada berlaku sebarang pendarahan ...awak perlu alert lebih lagi ...kalau ada darah lagi lepasnie kena pergi klinik ..dapatkan ubat kuat rahim daripada doctor...

perlu makan ubat kuat rahim tu. utk hentikan drh keluar. normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting atau bleeding. lagipon kandungan awak masih baru.