Parut rasa mencucuk

Saya pregnant 33 weeks 6 days.. pagi ni tiba2 perut rasa sakit sgt mencucuk2 dekat bahagian bawah.. normal ke mcm tu ya? Siapa ada pengalaman..?? Takut jugak sbb smlm cirit-birit 4 kali masuk tandas..

1 Balas

Saya ase normal sbb sy pon mcm tu sakit kat bwh.. Org kata lau kerap berak or cirit birit tu dah nk dekat..

2y ago

Yeke 😱😱😱😱 haritu sy cirit seharian pastu sesak sgt nafas. Jumpe doktor dia ckp gastrik, pastu dia bgi ubat then sy muntah bru dpt bernafas dgn lega, esok masih cirit sekali time pagi. Risau lahh klau ni tanda nak beranak😂