Gegata time 2bulan

Hi. Saya pregnant 2bulan. Sekarang saya kena gegata badan, habis makin naik sikit2 sampai badan leher semua. Tiap 2jam terjaga. Dah buat macam2 still gatal. Saya betul2 tak tahan dah. Nak nangis rasa. Asyik menggaru mcm orang gila dah ni 😭😭 tolong saya kakak semua 😫😫😫😫#pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Balas

Hi. Kalau sis ada pakai sabun anti-bakteria masa mandi baik stop ya nanti kulit lagi makin gatal. Boleh jumpa doc try minta ubat. Kalau saya masa mengandung pun senang kena gatal².