Normal X

Saya pregnant 23w,normal x setiap setengah jam sy rse nk terkencing...memang sy kerap minum air kosong

9 Balas

baby dlm makin besar ruang utk baby didlm perut makin pesat dan menurun sbb itu bila bby lbh byk gerak dan himpit bahagian vagina kita ia akan buat kita lbh kerap ingin buang air kecil...lagi la jika dalam tubuh kita yang gula start tinggi bila da kerap buang air kecil mulut kita juga sentiasa rasa kehausan..

Mungkin ada keputihan kt dalam. Masa sy admitted dulu mmg Dr ada tanya psl ni. Lps tu sy jwb je ya, sy mmg kerap buang air kecil. Lps tu Dr masukkn mulut itik tu Dr tunjuk byk keputihan kt dlm. Geli tgk.. So better suruh Dr cek dulu sbb kalau ada infection, bahaya utk baby masa lahir nanti.

Normal 😉

Normal sis

Normal

Normla