kulit alergik

ada tak yang kena kulit alergik time pregnant? boleh x makan antibiotik? x tahan gatal. dah sapu cream yang doktor kasi tapi still x ok juga. kat lengan pun ada?

kulit alergik
2 Balas

Amek susu kambing susu rizqimamadil (tru online) orsusu kambing susu moeder (tru kedai jamu or online ada) . Dijamin tak hamis.

Consult doktor mommy.. time pregnant xboleh makan ubat sebarangan unless prescribe by doctor. Bagitau ubat sapu tak efektif.