mommies tolong!!

Saya pregnant 13 week 6 days..baru tadi perasan masa buang air kecil Ada macam sesuatu terkeluar Dr kemaluan..( macam buasir tapi bukan buasir) tiada darah atau sakit mencucuk..pinggang dengan ari2 memang selalu lenguh lenguh...Ada sesiapa pernah alami? Nak jumpa doktor takutlah pulak memalam ni..first time kena benda camni...yg first pregnancy takde pula kes camni..Rahim jatuh ke? Boleh Rahim jatuh diawal kehamilan?

1 Balas

Jumpa doc je seng. kalo jumpa d org tau nk buat apa. Kalo biakn pstu ggur ke pe da xguna lg. Baek tindk awal rawat awal

5y ago

Cepat p jmpa dktor sis..