Tompokkan darah

saya pregnant 12minggu2harii.. ketika saya selesai air kecil (kencing) saya perasan ada tompok darah sedikit sahaja (dlm 3-4titik darah) pada seluar dalam sya. Adakah kandungan saya dlm keadaan baik ?.. saya baru perasan ketika kencing, setelah baru pulang drpd klinik utk check up rutin n sudah smpai di rumah 😣 #firstmom #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Ni SERIUS.cepat2 gi doktor sis jgn buang masa BAZIR MASA dok scroll apps ni lg tnya sini sbb sini rata2 bukan doktor. TAKDE SIAPA BOLEH JAWAB KAN DAN CEK KAMU TERUS GI KLINIK IBU DAN ANAK SWASTA SKRG

Pergi klinik ASAP