#Pregnancy#

saya pregnan Anak kedua dah 14 4hari . First baby skrg umur setahun 8bulan . Mmy ade ke macam saya

18 Balas

Bukan sekarang tapi 8 thn lps... Masa ank sulung umur 1 thn 4 bln I dh mengandung ank ke dua... Skr yg sulung 9 thn yg kedua 7 thn Skrg mengandung kali ke tiga lps 7 thn... Dan kandungan saya dh nk masuk minggu ke 19

Tahniah sis, sama macam kakak saya. Anak baru setahun dah pregnant lagi. Sekarang dia dah bersalin, anak 1st dia pun belum cukup 2 tahun lagi. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

🙋🏻‍♀️ masa anak kedua sy lahir, yg sulung baru 1y 6m.. hehe.. kena juga bebel dgn doc,nurse,parents. Tp nak wat camana..rezeki..now baby dah 3months+..abg dia 1y 9m..

Ade... Bby no 2 sy 11bln sy dh mngandung 1bln lbh... Rezeki sis... Klau doc kecam misi kecam just ambik ikhtiar je.. Msuk telinga kiri kluar telinga knn mcm sy.. Hehe

Saya pregnant 33week , anak first baru 1 tahun 3 bulan. Kene tahan telinga sikit lh , lama lama dh nurse pon tak kuasa nk bebel 😅

Ade je.. Close pregnancy.. X sampai umo 2thn lg anak 1st tu. Semoga dipermudahkan urusan sis.. Dan tahniah!

Alhamdulillah rzki..mcm sya dlu ank slung bru stahun 4bln.. Adik dia kluar ngam kak dia 2tahun

Sy pn pregnant ank ke 2 juge... 7mggu 2hri... First baby 2tahun 3bulan boy 🥰

Sama macam sy sis.. Ank sy skg dah 1 tahun 5 bln.. Sy skg tgu hari nak bsalin..

Ank sulung 1thn 3bln da ada adk..18thn yg lalu sis..