pemakanan dan minumam

saya preggy 11 week.. masalahnya saya suka sesgt minum air coke... kalau x dpt minum sehari, lemah je rasa.. badmood.. #seriusnanya

2 Balas

Saya rasa awak kena korbankan minuman kegemaran awak tu. Sorry 😕 Sbb kebiasaannya, minuman berkarbonat, coke atau seangkatan dengannya, “high sugar level”. Risau nanti awak terkena “diabetes”. Even tak pregnant pon, tak boleh jadikan habit. Doktor kata salah 1 punca yg boleh mendorong kita lekat “kencing manis” 😬

itulah.. time preggy kali ni je menggila minum coke.. sblm ni mmg x minat air bergas... da la preggy yg ke4 gdm.. adoiii...