Bed rest sambil jaga anak setahun lebih

Saya preg 9 week sambil jaga anak 1 tahun lebih.. apa ibu2 buat ye kat rumah? Saya hari ni ada turun sikit darah.. masa anak 1st pun saya awal2 preg turun darah dan pergi check doktor bekal ubat kuat rahim (dupasthon).. preg yang kedua ni saya belum pergi buka buku pink lagi.. cuma saya terpikir macam mana ibu2 jaga awal kandungan kedua ni sambil jaga anak yang sedang lasak.. saya pun tak tahu nak rest macam mana 😅

2 Balas

actually kalau bleeding mmg kena bedrest. mybe mommy boleh mntk husband jaga kan or hantar bby sitter sementara nak msuk 2trimester.

saya pun go through benda sama, tengah bedrest tapi nak kena handle anak yang 3 tahun selalu ajak itu ini. huhuhu