Masih menunggu dan akan terus menunggu

Saya pernah mgandung pada tahun 2020 tapi akhirnya keguguran. Dan sekarang dah masuk 2022 saya ingin mencuba lagi. Dah pergi jumpa doktor pakar sbb period saya irregular. 1st doktor kata saya ni dah masuk fasa menopous, jd dia bagi ubat untuk turunkan period. 2nd doktor pin kata saya ni dah masuk menopous dan kata saya hanya ada 2 telur sahaja. Saya rasa down sangat sbb kebarangkalian untuk mengandung mmg takde.. sampai doktor tu tak caye sy pernah mgandung.. kadang2 bila sy sorg diri saya nangis gila2.. bila dah puas saya pujuk diri saya harap saya tenang & kuat. Doakan saya sentiasa dlm keadaan tenang , kuat dlm dugaan saya ni. Saya berharap ada keajaiban untuk saya & suami. Dapat seorg pun saya bersyukur sgt.. Kami sudah pun berserah pada Ya Maha Esa.. #doakankami

1 Balas

syukur awak dah jumpa pakar dan tau keadaan awak. It's ok, jangan bersedih... rahmat Allah luas. Teruskan istighfar, kerap sedekah lagi2 kpd keluarga rapat, teruskan bersyukur, kerap bersama suami, elakkan stress. live your life n love your self Suami ada cek kesuburan sekali tak? Better suami buat juga ya.

2y ago

Alhamdulillah mmg tgerak hati sy cek sbelum sy kahwin. Tp masa sy cek tu doktor nya jwpan tak jelas. Jd saya try cek lagi.. kira nya 3 doktor sbenanrnya sy pergi jumpa.. suami pun dah cek Alhamdulillah InshaAllah. Terima kasih atas nasihat awak ❤️