Persediaan untuk Hamil

Saya pernah gagal IVF yg pertama. Kerana embryo, stop growing.. Doktor explained mgkn disebabkan kualiti telur. Saya nak tanya, moms ada tak experience mcm ni?

2 Balas

sorry belum ada. tapi sis boleh cuba baca buku "it starts with the egg". penulis buku tu memang tulis based on study dan research dia buat sebelum dia start dia sendiri punya IVF journey. dia biochemist kut tak silap saya.

5mo ago

tq mummy

Sy induced pregnancy guna letrozole, kualiti telur kne high healthy protein&fats diet. Processed sugar kne potong. Healthy lifestyle. Sy pcos sis. Jd nk cari telur yg cantik sblum dipecahkan tu alhmdulillah jumpa seketul.

5mo ago

tq sharing.. suka sgt baca.. sebelum ni berat sy 55kg.. lepas ivf fail.. terus naik 63.9kg.. Now, tak tau macam mane nak turunkan.