Pregnant atau hormon

Saya period 7/5 . Semalam rasa tak enak badan. Saje test guna strip hcg. Naik samar. Adakah itu hormon waktu subur atau hamil atau apa ya?

2 Balas

Kalau 2 line . Satu line samar. Tunggu lagi beberapa hri inshaallah, akan terg. Atau nak lebih mudah, boleh guna jenama Clearblue. Mudah detect. Sy dulu mcm tu juga. Alhamdulillah, skrg dh 5 bulan

2y ago

Aaminn.. terima kasih juga sis. Semoga sis juga sentiasa dipermudahkan urusan

HCG hormon nak tau pregnant atau tak.. next cycle period buat test jika tak period.