hi mummy tahu tak cara naikkan berat baby 36w

saya pergi scan tapi doc ckp baby kecik ada cara tak naikkan berat baby.. saya dah 36w due hujung bulan 5

5 Balas

π‘†π‘Žπ‘šπ‘Ž 𝐷𝑒𝑒 πΏβ„Ž πΎπ‘–π‘‘π‘Ž 𝐻𝑗𝑒𝑛𝑔 π΅π‘’π‘™π‘Žπ‘› 5 𝑇𝑝 𝑁𝑒π‘₯𝑑 π‘Šπ‘’π‘’π‘˜ π΅π‘Ÿπ‘’ π‘π‘˜ π‘†π‘π‘Žπ‘› 𝐡𝑏𝑦...π»π‘Ÿπ‘Žπ‘ π΅π‘’π‘Ÿπ‘Žπ‘‘ 𝐡𝑏𝑦 π‘‚π‘˜ πΏπ‘Žβ„Ž..

Mnum susu anmum sis . Saya pon bby kecik dh 36 weeks tpi alhamdulillah mnum susu anmum berat dari 1.7kg naik 2.2kg

minum susu dan banyakkan makanan berprotein. kalau takda gdm boleh makan benda2 manis

saya banyak kan makan aiskrim berat bby naik

kecik Tu brp kg awak? sy scan wktu 36w 5d bby 2.7

2mo ago

ohh scan swasta ke kerajaan