cabut gigi kandungan baru 11 mggu..

saya pergi klinik gigi dan bertanya boleh ke nak cabut sb sy ngandung.. doktor kata xde masalah pon ngandung cabut gigi.. tp bla sy Google ada yg kata x boleh.. huhu.. takut plak rasa.. ada yg pnah alami mcm saya x? #ibuyang risau

3 Balas

Tri 1 yg lgsg xboleh cabut. Tri 3 boleh bergantung keadaan ibu n prosedur yg nk dilakukan. Kakak ipar sy cabut wktu tri 3 alhamdulillah xde pape.

Hari tu doc ada bagi tahu saya klu nak cabut sebelum 6 bulan..dah lepas tu tak leh cabut

Biasanya 6 bulan boleh cabut gigi, biasanya trimester 1 dan 3 x boleh cabut gigi

4y ago

Mudah mudahan Allah lindungi kandungan sis