Saya ada pergi klinik sebab batuk dan selsema

Saya pergi klinik doktor bgi satu ubat je..ubat batuk.saya cakap lah tapi doktor saya prangnancy boleh ke minum ubat batuk nie..doktor ckp sebenarnya nya orang mngndung tak disaran kn mnm ubat batuk..tapi doktor bagi ubat batuk ni..mnm satu kali sehari sahaja..tak boleh mnm hari hari ikut jam..takut kandungan kita,anak kurang aktif dalam perut..tu je doktor ckp..saya pon serba salah takut jugk nak mnm ubat batuk..tapi kalau tekak tu hari hari rasa gatal ke..smpi rasa stress dngn batuk..

1 Balas

Hi mommy. Saya pernah batuk masa hamil. Sepanjang makan ubat doc bagi ubat yang jenis herba tu. Tak mengantuk langsung pun bila makan tu. Tapi kebanyakkan klinik saya pergi cakap tak mudarat pun makan ubat batuk tu. Alhamdulillah takda apa.