Checkup utk Dating Scan

Saya pergi check hrini utk scan 7w 2d lpstu doc mula2 cari juga posisi saya dh cuak. Bila jumpa doc kata janin tu halus je. Suruh dtg balik lagi 2mnggu.. Ada tips tak ? Btw saya newbie mom#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Masa ni mmg baby kecik lagi sis, takpe jgn risau okay jgn terlalu fikirkan negatif. Apps ni sis pantau tracker baby ikut saiz by week. 👍🏻 tggu lagi 2 mggu akan dtg inshaAllah dah boleh nampak janin dgn heartbeat baby😁

3y ago

tq mommy nasihatnya

Tips dia tgu je lagi dua minggu, nnti gi scan balik. Sementara tu jaga diri. Mmg awal2 kecik, lama2 makin besar la janin tu.

3y ago

tq mummy nasihatnya