assallamuallaikum

Saya pengambil suntikan perancang keluarga 3 bulan sekali. Saya dah ada 3 anak. Last period bulan 3. Pada bulan sy mengalami simptom² hamil. Saya dah cuba try cek upt test 3 kali termasuk upt test clearblue ttp negastif. Saya juga mengalami sakit di tepi rahim secara (on-off) dan sekarang saya sakit di bahagian belakang dan bawah keliling rahim serta kerap buang air kecil... Adakah kemungkinan saya hamil?? Saya minta pendapat ibu² jika mengalami keadaan seperti saya?

2 Balas

Waalaikummussalam. Adakah air kencing yang puan buat UPT test tu air kencing pertama pagi?

Kadang2 sbb suntikan tu bg yg pertama kali. Sbb ada yg xsesuai. Tu yg jadi mcm tu kot....