Siapa tahu tengok Scan 14week

Saya pagi tadi ada bleeding agak banyak, tapi dah pergi kk dan dah pergi hospital Alhamdulillah setakat ni baby sihat je. cuma risiko keguguran tu still ada. saya dpt ubat kuatkan rahim. Ni 2nd Baby after first gugur tahun 2020. Doakan saya dengan baby sihat sihat ya 😌 Saya tak faham dgn gambar scanning tu kalau ada sesiapa faham boleh bagitahu bahagian mana tu ?

Siapa tahu tengok Scan 14week
1 Balas

Alhamdulillah baby okay, kuatkan semangat ye. Insyaallah aemua baik baik je

2y ago

Aamiin, Terima kasih ya 🥰