soalan

saya nk tye. kalau mcm nk dkt dkt due. apa ek yg bgs utk kite mkn ataupn mnum. ? mksd sy nk amalkn apa bile da nk dkt due. ank first

2 Balas

Air kelapa utk bersihkam baby , buah kurma , air milo , mberi kita tenagaa , bendi rebus , permudahkan kita bsalin , dan banyk lagi sebenrnya ..inshaaAllah , semogaa sis dipermudahkan dan selmat keduanya💕

Bnykkn mkn berserat utk elak sembelit slps brsalin..klau sy tmbhkn mnum air klapa..bgus utk ksihatn ibu n baby lahir pun bersih je..