Baby 4 Bulan Batuk2

Saya nk tya... Anak saya 4bulan.. Masih full bf, tpi sjk minggu lpas ank btuk2... G kk, doktor bgi gas cair kahak. Dgn antibiotik mkn tuk 5hri... baby dh hbis ubt hrini.. Tpi bby still btuk kekadang truk kekadang tk btuk... Mcm mna ya..... Tolong saya??

5 Balas

Awk cuba try sapu minyak AO waleet..baby sy start umur 2 bln batuk2 brkahak..dkt sebulan lbih jgk batuk brkahak dia..pergi klinik swasta cek alhamdulillah xde pape..prnh neb skli..last skli sy ikhtiar dgn beli minyak AO Waleet..sapu2 kt bdn dia mnyeluruh..alhamdulillah sembuh dh

cube sapu minyak tropical herbs.. sy sepanjang pregnant ni kalo batuk je mesti sapu minyak tu..

5y ago

okay same2

V🚺🚰 see lol qqqwpdrawwwlecTrk

Qrdaypsr0

I wezz🚼