Jatuh terduduk

Hi, saya nk tnya. Saya ada jatuh terduduk pagi tadi. Nk elak dr kucing punya psal 😅Saya dh 30 weeks.. Dh check x de tumpah darah and gerakan baby pun normal. Cuma rasa sakit dr pinggang sampai ke kaki and ada benjolan di lutut. Patut ke jumpa pergi klinik or hospital? Maaf bertanya, risau klau 'overreact'.

1 Balas

Kalau saya jadi awak, saya pergi

1y ago

Bawak kad nikah pun dah cukup. Sebab kerajaan buat kad nikah untuk memudahkan urusan kita. Kalau dulu takde kad nikah, memang kena bawak sinil nikah tu. Saya harap awak pergi ke hospital secepat mungkin ya. Sebab kalau luaran ok, kita kena tahu dalaman jugak. Make sure doctor tu scan baby nanti ok. Moga urusan awak dipermudah. Take care mommy.