Scan5D nk tahu gender baby

Saya nk tnya berapa bajet scan 5D dan berapa week nk nmpk jelas gender baby#pleasehelp

3 Balas

Harga berbeza ikut tempat. Ada murah ada mahal. Ada yg tk boleh pilih, mmg sekali pakej 2D + 3/4D, jd harga pun mahal. Kena survey atau call klinik klu nk kepastian. Sy tktau puan duduk mana jd nk suggest tmpt pun mungkin tk bersesuaian.

3y ago

Saya area kedah

Klinik uzma kelana jaya rm65 scan 2d free scan 5d. Syarat pregnant 17week..cuba tgok ig klinik uzma kelana jaya

awak stay mana? kalau kat area Shah Alam, recommended pergi Poliklinik Ken Rimba, 5D scan RM100 je 👍🏼

3y ago

Saya area sik kedah ja