Jatuh katil

Saya nk tanya pendapat semua.. Anak saya umur setahun jatuh katil dlm keadaan terlentang jam 11pm semalam. Saya mmg monitor sepanjang hari ini,anak okay aktif,makan dan menyusu macam biasa. Cuma tadi jam 9pm saya tgh suap dia makan tetiba dia batuk dan mmg nampak macam lekat kemudian terus muntah. Jadi saya berpendapat dia muntah sbb lekat. Tp suami berandaian sbb jatuh semalam. Saya betul2 risau dan keliru skrg..#pleasehelp

3 Balas

Sis rasa tak sedap hati bawa ke hospital. Kalau dah jatuh terhempas kepala kemudian terus muntah petanda tak elok. Kena pergi hospital segera.

klu risau, bawa check up kt klinik terus. kdg kita tktau ada effect dalaman ke apa.

bawak jumpa doktor..sekurang² nya terjawab apa yg sis risau..