Cucuk depo period

Saya nk tanya mommy yg pernah cucuk depo sebelum ni saya makan ubat je lepastu saya tukar depo masa makan ubat takde period ni cucuk period pulak tapi sikit2 keluar dh seminggu lebih rasanya mmg biasa mcm tu ke #ingintahu

1 Balas

Sy cucuk depo selama 2 tahun, x period langsung, sebulan dua je period tu pn sehari dua hari keluar darah, now dh stop depo, lebih 3 bulan dh belum period lg, sy sarankan jangan ambil perancang, rasa nya better rancang pakai condom je, x kacau kita punya hormon, ada yg lepas setahun baru period normal balik, bru dpt bby, kalau kita nak merancang dpt bby susah la belum subur lg, nyesal jgk ambil depo, xpela pasti ada hikmah 🥰

11mo ago

ye btul..sy smpai ksian kt husband..sy asik brdarah je punca depo hm..nurse lah pakse ii..hmm