Luahan hati🥺

saya ni nak minta semangat sebab xtau nak cerita kat sapa..saya selalu mengalah kalau suami minta bersama dgn dia xkira bila time suami nak..tapi bila saya nak dia xboleh nak bagi kerjasama..saya belum ade rezeki anak lagi..bila saya usaha nak ade baby suami kata jgn pikir sangt..kadang dia berangin dgn saya kalau saya cakap bila lagi...mcm saya sorg je nak usaha nak anak..suami kata tnggu setahun atau 2 tahun lagi baru masa yang sesuai..saya xtau nak kata ape..keluarga belah suami n saya semua tanya dah mengandung ke???saya mampu senyum n kata insyaallah saja..muka senyum dalm yg merana..kadang pkir xnak kemana2 atau dlm group famli jgk ade yg bertanya..#pleasehelp

7 Balas

anak nie kne dua2 nak sis.. klu sis sorg je beria, suami x.. memg x jln sis.. tggu la ble suami btol2 nak anak.. bkn ape, nant klu dpt anak, suami nk x nak jge, kte jgak yg stress nye.. nak jge anak, kne ade bntuan suami jgak..

12mo ago

hahaha xpe.. mne2 pun bley sis..