Baby susah makan

hi saya nak tnya..kenapa anak saya umur setahun dia kurang makan nasi

1 Balas

Sama mcm ank saya sis.. Masa Mula2 masuk 1 tahun dlu mmg Dia kurang makan nasi.. Sidih mak dia.. Hahaha.. Tapi saya ganti dgn karbo lain.. Mcm pasta.. Mee.. Bihun.. Kentang Dan lain2.. Alhamdulillah.. Tahun ni nk masuk 2 tahun.. Dh start makan balik.. Mungkin ank kita nk fokus bnda lain.. Mcm main.. Jalan.. Tumbuh gigi.. So sis jgn putus asa ye.. 😁

4y ago

tq ye...😘