First baby

Saya nak tnya sy ade kluar air dri bawah tpi tak tau air ape...lpastu pinggang sya sakit smpai bawah dri smlam..pastu asik mengah²..knpe ye#bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Balas

sis berapa week dah? kalau air jernih atau keputihan tu biasa. saya pun selalu jugak keluar. Kalau ada darah even setitik terus refer hospital ya. bahaya.

3y ago

maaf bru perasan check komen awk...sye skrg 36 weeks 6 days..esok bru msuk 37...doakn sy ye lagi 21 hri lagi

berapa minggu tu?

3y ago

klu puan kerap kluar air tu dan sakit2 , better tanya doc. whatsapp dulu pun ok tnya perlu ke jumpa doc