Jus mamomhope & enerjax

Saya nak tnya siapa perna minum jus mamomhope & enerjax Berjaya hamil ke saya ada oder ni jus mamomhope enerjax untuk sepasang suami istri

1 Balas

tak pasti yg ni. tp saya try makan madu soulmate wawazainal. saya mkn 1 kali je. tp suami makan every day selama 1 minggu. 3 bln lps kahwin, alhamdulillah lekat. madu tu mahal jgk, so beli 1 je kongsi 2 org. boleh cuba yg tu kot? lg satu, saya beli opk test utk check kesuburan. jd akan bersama kalau check opk tu naik samar2 double line 😊

3y ago

ni awak madunya.