39week2day

Saya nak tnya ,semalam sya sakit perut ,sekejap sakit lepas tu hilang ,and then dia dtg sakit semula . Dlm setengah jam mcm tu jugak la . Tapi pagi nim dia xrasa sakit .perlu ke sya pergi hospital cek jln ?

1 Balas

Kalau sakit tu hilang possible braxton hicks je. Kalau sakit berterusan makin panjang makin kerap baru gi hospital

5y ago

Make sure ckup 10 kicks dlm 12 jam. Kalau rasa ragu2 krg aktif dari biasa boleh je pergi check kt hospital. Ibu tahu lg pattern baby dia cmne. Hospital tak marah pun