Kali terakhir period

Saya nak tnya kali terakhir saya bersama pasangan dalam sebulan sebelum datang haid kemudian haid saya datang dalam 3 hari saja lepas tu darah mula berhenti kemudian saya didapati mengandung adakah boleh berlaku hamil ?#seriusnanya #firstbaby

4 Balas

masa 3 hari yang cakap period tu darah banyak tak? kalau sikit mungkin bukan period tapi darah implantasi. sebab tu awak mengandung. tahniah ya. jaga diri bebaik

10mo ago

hari pertama je banyak sampai bocor then dia benti keluar benti keluar

sblum nie period teratur ke tak? Selagi ade melakukan hubungan suami isteri tnpa ape2 protection, memg ade kmungkinan nak hamil..

10mo ago

takut baby ni dah sebulan awal tapi tula doc kira ikut last darah yang implantasi tu

Check upt.. baru kita dpt tahu

10mo ago

mmg sy pregnant, cuma takut baby saya sebulan awal

boleh