Anak belum berjalan

Saya nak tnya ibu2 semua..normal ke kalau anak setahun 2 bulan belom boleh berjalan lagi...adakah dipanggil lambat berjalan..tapi anak ada berjalan beberapa tapak mcm bertaktih tu..yang betul2 berjalan belom lagi..saya risau sbb ini anak first saya..😭 #berharapanakbolehberjalantaklamalagi..

2 Balas

Anak saya pun sama juga, dah umur 1 tahun minggu lepas, tapi belum lancar berjalan, dia masih takut2. Yang buat tambah resah nya, Mak dan Mertua asyik sebut2, "lambat betul nak berjalan" "malas betul, asyik nak merangkak jer" "kalau budak dulu2 umur 6 ke 9 bulan dah pandai berjalan". adoi...sedeh dengar, kesian tengok muka anak sendiri. 😢 ni anak first saya jugak 🤍

😅😅😅.baby dah start nak berjalan tu.